Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

De gasten
De gasten van Kattenhotel Culemborg bestaan uit gecastreerde katers, ongecastreerde katers tot maximaal 8 mnd, gecastreerde of pilgebruikende huispoezen en fokpoezen (deze worden solitair gehuisvest).

Gezondheid, vaccinatie en registratie
Wilt u ons goed op de hoogte stellen van ziekten en bijzonderheden via het reserveringsformulier.
Bij aankomst wordt uw kat indien nodig algeheel onderzocht.
Een betrouwbare vlooien- en wormenpreventie is vereist. Indien noodzakelijk kunnen wij dit bij aankomst voor u verzorgen.
Gelieve een geldig vaccinatiebewijs mee te nemen: verplichte vaccinatie tegen katte-en niesziekte, niet jonger dan 2 weken en niet ouder dan 1 jaar met een goed basisschema van een dubbele enting en jaarlijkse hervaccinatie. Tevens een vaccinatie tegen Bordetella, niet jonger dan 3 dagen en niet ouder dan 1 jaar. Recente vaccinaties geven de beste bescherming en verdienen de voorkeur. Een enting tegen Chlamydia is onder Nederlandse omstandigheden nauwelijks zinvol en is bij ons niet verplicht.
Een registratie d.m.v. een microchip is wel verplicht, deze kan bij aankomst nog aangebracht worden.

Uw kat wordt ziek in ons hotel
Ondanks alle goede bedoelingen en onze zorg kan dit natuurlijk gebeuren. Vooral verkoudheidsproblemen kunnen ondanks goede vaccinatie voorkomen. Gelukkig is er dan een dierenarts in de buurt. Uiteraard nemen we altijd contact met u op. U blijft als eigenaar verantwoordelijk voor alle kosten van de diergeneeskundige zorg.

Hotelprijs
Zie onder ‘Kosten’.
Voor de maanden juli en augustus geldt een hoogseizoenstoeslag van €0.50 per dag.
Voor drie of meer katten of verblijf langer dan een maand verlenen we een korting €0.50 per kat per dag.
Speciale tarieven gelden voor extra medische zorg, zoals geven tabletten of  injecties en het verstrekken van eigen voeding of een speciaal dieet.

Reservering, aanbetaling en betaling
Reservering bij voorkeur via de website. De reservering wordt pas definitief als €25,- per kat aanbetaling is voldaan op bankrekening NL78RABO0178090263 t.n.v. Dierenkliniek Culemborg onder vermelding van uw naam, de naam van de kat en de periode. Bij aankomst dient het restant van de hotelkosten betaald te worden. Bij reservering verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Annulering
De reservering mag geannuleerd worden en de aanbetaling wordt gecrediteerd bij aantoonbare ernstige ziekte, ongeval of overlijden van uw kat. Bij ziekte, ongeval of overlijden van eigenaar of familie in de eerste graad geldt hetzelfde.

Weigering vanuit Kattenhotel
Wij houden ons het recht toe katten te weigeren die ernstig ziek zijn zonder sluitende diagnose en waarbij verder geen onderzoek of therapie gedaan mag worden. Bij weigering na algeheel onderzoek door het kattenhotel wordt de aanbetaling terugbetaald.

Aansprakelijkheid
Wij aanvaarden geen wettelijke aansprakelijkheid voor schade, ziekte of overlijden van uw kat tijdens verblijf in ons kattenhotel.